Beautysalon Eefje Mutsaers Tilburg - Productlijnen

PRODUCTEN

inleiding

In mijn beautysalon heb ik gekozen voor de merken Dr. Eckstein Biokosmetik en Biomaris, die al meer dan 60 jaar voorlopers zijn op het gebied van huid en lichaamsverzorging. Daarnaast werk ik met de productlijn van Ginkel's.

Dr. Eckstein geschikt voor ieder huidtype

Biokosmetik

...

biokosmetik - eefje mutsaers schoonheidssalon tilburg west

Dr. Eckstein Biokosmetik

Doctor Eckstein Biokosmetik bestaat al meer dan 60 jaar op de beautymarkt.

Doctor Eckstein was zelf een farmaceut en heeft dit merk op de markt gebracht. Het was een familie bedrijf en heeft het product eerst kleinschalig op de markt gebracht, later heeft het product zich in meer dan 100 landen gevestigd over de hele wereld.

Doctor Eckstein Biokosmetik is een product dat op de langere termijn werkt op onze huid en op onze stofwisseling. Dit maakt Doctor Eckstein Biokosmetic een bijzonder product. De producten zijn parfum-, parabenen- en dierproefvrij, en er wordt met natuurlijke en plantaardige oliën gewerkt.

Er zijn tal van mogelijkheden met Doctor Eckstein Biokosmetik, voor ieder huidtype zijn er producten te verkrijgen:

  • Voor de vette, gevoelige en gecombineerde huid is de Azulen serie zeer geschikt,
  • de vitamine serie voor de droge, veeleisende en rijpe huid,
  • en de collageen serie voor de vochtarme, verlapte huid.

De producten zijn afzonderlijk te gebruiken maar ook in combinatie met elkaar en andere productlijnen. Alle producten hebben een 24 uurs werking en beschermingsfactor. Dit betekent dat de producten 24 uur lang onze huid voeden en beschermen tegen afvalstoffen van binnen uit en tegen gifstoffen die in onze lucht hangen.

    Verder

Biomaris

...

biomaris - beautysalon eefje mutsaers tilburg

Biomaris

Biomaris zorgt voor uw huid met actieve bestanddelen uit zeewater, zeezout en zeealgen. Voor dit concept gezondheid en schoonheid uit de zee heeft Biomaris een omvangrijke serie producten ontwikkeld, die tegemoet komen aan de behoeften aan een holistische huidverbetering.

Biomaris is wereldwijd synoniem met gezondheid en schoonheid uit de zee. In bijna zeventig jaar is er een merk van vertrouwen gegroeid, waarbinnen de zee haar tijdloze oerkracht keer op keer weer voor het voetlicht brengt. Intensief onderzoek en wetenschappelijke kennis garanderen de kwaliteit van de producten, waarbij gebruikt wordt gemaakt van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Alle producten hebben een basis van kostbare werkstoffen die onttrokken zijn aan de zee. De rijke mineralen en sporenelementen bieden ideale behandelingen voor de veeleisende en gezondheidsbewuste consument.

    Verder

Voor iedere stemming een passende kleur

Ginkel's

...

ginkel's - schoonheids specialiste eefje

Van Ginkel's

Van Ginkel's is sinds 1984 een producent van verzorgingsproducten voor professionals in gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, handverzorging, pedicure en meer.

De producten van Ginkel's Cosmetica worden zo veel mogelijk op basis van natuurlijke ingrediënten geformuleerd, ze zijn hierdoor huidvriendelijk en geven een heerlijk gevoel van luxe en wellness.

COLLAGEN FACE CARE

Zo rond de 40 jaar beginnen ook bij de verzorgde huid de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar te worden. De souplesse en veerkracht van de huid worden minder en eerste rimpeltjes en kraaienpootjes tekenen zich af. Ginkel's Collagen Face Care is speciaal geformuleerd om de verouderende huid weer glans en een vol aanzicht te geven. Hoogwaardige actieve ingrediënten als Matrixyl® (stimuleert aanmaak collageen) en retinol dragen bij aan de bestrijding van de zichtbare tekenen van huidveroudering. De werking wordt verder ondersteund door verzorgende plantaardige oliën en shea butter.

ALOE VERA FACE CARE

Stress, weinig tijd voor gezond eten en veel gebruik van douche en bad zijn kenmerken die bij de 30+ fase in het leven horen. De huid heeft het dan ook zwaar en vertoont vaak een verstoorde vochtbalans (te droog) en mist een vitale uitstraling. Ginkel's Aloë Vera Face Care zorgt door de bijzondere, verzorgende en hydraterende eigenschappen van aloë vera voor een effectieve huidverzorging en het behoud van een vitale huid. Naast de hoge doseringen aloë vera bevat deze serie aanvullende actieve ingrediënten als: groene thee extract, shea butter, panthenol en vitamine E.

 

    Terug

 

Ik zie u graag terug bij Beautysalon Eefje