Beautysalon Eefje Mutsaers Tilburg - Productlijnen

PRODUCTEN

inleiding

In mijn beautysalon heb ik gekozen voor de merken DoctorEckstein Biokosmetik en Biomaris, die al meer dan 60 jaar voorlopers zijn op het gebied van huid en lichaamsverzorging. Voor de make-up werk ik met de productlijn van JvG.

Dr. R.A. Eckstein geschikt voor ieder huidtype

Biokosmetik

...

biokosmetik - eefje mutsaers schoonheidssalon tilburg west

Dr. Eckstein Biokosmetik

Doctor Eckstein Biokosmetik bestaat al meer dan 60 jaar op de beautymarkt.

Doctor Eckstein was zelf een farmaceut en heeft dit merk op de markt gebracht. Het was een familie bedrijf en heeft het product eerst kleinschalig op de markt gebracht, later heeft het product zich in meer dan 100 landen gevestigd over de hele wereld.

Doctor Eckstein Biokosmetik is een product dat op de langere termijn werkt op onze huid en op onze stofwisseling. Dit maakt Doctor Eckstein Biokosmetic een bijzonder product. De producten zijn parfum-, parabenen- en dierproefvrij, en er wordt met natuurlijke en plantaardige oliën gewerkt.

Er zijn tal van mogelijkheden met Doctor Eckstein Biokosmetik, voor ieder huidtype zijn er producten te verkrijgen:

 • Voor de vette, gevoelige en gecombineerde huid is de Azulen serie zeer geschikt,
 • de vitamine serie voor de droge, veeleisende en rijpe huid,
 • en de collageen serie voor de vochtarme, verlapte huid.

De producten zijn afzonderlijk te gebruiken maar ook in combinatie met elkaar en andere productlijnen. Alle producten hebben een 24 uurs werking en beschermingsfactor. Dit betekent dat de producten 24 uur lang onze huid voeden en beschermen tegen afvalstoffen van binnen uit en tegen gifstoffen die in onze lucht hangen.

    Verder

Biomaris

...

biomaris - beautysalon eefje mutsaers tilburg

Biomaris

Biomaris zorgt voor uw huid met actieve bestanddelen uit zeewater, zeezout en zeealgen. Voor dit concept gezondheid en schoonheid uit de zee heeft Biomaris een omvangrijke serie producten ontwikkeld, die tegemoet komen aan de behoeften aan een holistische huidverbetering.

Biomaris is wereldwijd synoniem met gezondheid en schoonheid uit de zee. In bijna zeventig jaar is er een merk van vertrouwen gegroeid, waarbinnen de zee haar tijdloze oerkracht keer op keer weer voor het voetlicht brengt. Intensief onderzoek en wetenschappelijke kennis garanderen de kwaliteit van de producten, waarbij gebruikt wordt gemaakt van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Alle producten hebben een basis van kostbare werkstoffen die onttrokken zijn aan de zee. De rijke mineralen en sporenelementen bieden ideale behandelingen voor de veeleisende en gezondheidsbewuste consument.

    Verder

Voor iedere stemming een passende kleur

Make-up JvG

...

make up jvg - schoonheids specialiste eefje

Make-up JvG

De John van G make-up collectie is een zeer uitgebreide en unieke collectie. Door de magnetische doosjes van John van G kunt u uw eigen favoriete kleuren samenstellen. Beter voor het milieu en wel zo handig en goedkoop.

Voor iedere stemming een passende kleur.

Naast een breed assortiment is John van G constant in beweging met nieuwe ontwikkelingen in kleur en uitvoering. Zo kunt u magnetische kleurblokjes oogschaduw, blusher, compact poeder en foundation uitzoeken in uw favoriete kleuren. Is een kleur op of wilt u eens iets anders, dan koopt u eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat uw beautykit altijd past bij uw stemming of kleding.

Daarnaast heeft het assortiment keuze genoeg:

 • Lippenstift,
 • lipgloss,
 • mascara,
 • oogpotlood,
 • camouflagesticks,
 • losse poeder,
 • wenkbrauwpoeder
 • of nagellak.

 

    Terug

 

Ik zie u graag terug bij Beautysalon Eefje